Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین - پریسا نوری: او فعالیت حرفه‌ای‌اش را با برنامه‌های خیریه تلفیق کرد تا از توانایی هنری‌اش هم برای پیشبرد فعالیت‌های اجتماعی نهایت بهره ‌را ببرد.

این کارگردان و تهیه‌کننده سینما سال‌ها پیش، نخستین فیلم مستندش را به نام «من هستم، شما هم باش» برای معرفی خیریه‌ای که حامی صدها زن معلول بی‌سرپرست بود و با هدف پایدارتر شدن سقفی که آنان را پناه داده بود، ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در دومین تجربه کارگردانی‌اش با فیلم سینمایی «لس آنجلس‌ـ تهران» اسپانسر «بنیاد خیریه دانش» شد؛ بنیادی که صدها دانش‌آموز مستعد و بی‌بضاعت از نقاط دورافتاده و مناطق محروم کشور را برای ادامه تحصیل از مقطع ابتدایی تا دکترا حمایت می‌کند. این اقدام نقطه عطف فعالیت‌های نیکوکارانه پاکروان بود و باعث شد همکاری مستمری با این بنیاد داشته باشد.

او در حال حاضر تأمین هزینه زندگی و تحصیل چند دانش‌آموز دختر را در یکی از روستاهای محروم خوزستان برعهده گرفته است. حمایت و تبلیغ از فعالیت‌ خیریه‌هایی که عمده فعالیتشان پرداخت هزینه تحصیل، درمان و معیشت دانش‌آموزان بی‌سرپرست و بدسرپرست و توانمندسازی آنهاست از جمله فعالیت‌های این هنرمند است که این روزها بدون هیاهوی رسانه‌ای انجام می‌شود.

قرار بود در روزهایی که فیلمبرداری فصل جدید سریال خاتون تازه تمام شده بود با این هنرمند درباره فعالیت‌های خیرخواهانه‌اش گفت‌وگو کنیم اما به دلیل ابتلایش به کرونا قرارمان لغو شد. پاکروان در متنی که برایمان ارسال کرد نوشت: «به رسم انسانیت و به‌عنوان عضو کوچکی از خانواده هنری ارتقای سطح دانش فرزندان بی‌بضاعت و مستعد این سرزمین وظیفه اخلاقی، انسانی و اجتماعی تک تک ما برای داشتن نسلی بهتر است و هر کسی در حد توان خود می‌تواند یک یا چند دانش‌آموز را حمایت کند. اگر اهل فرهنگیم باید به این وظیفه عمل کنیم.»

نام: تینا پاکروان

تولد: 1356

 کارگردان، نویسنده، تهیهکننده سینما و تلویزیون و فعال اجتماعی

کد خبر 664482 برچسب‌ها نیکوکاری موسسه خیریه کارگردانان سینمای ایران بازیگران سینما و تلویزیون ایران سلبريتي هنر خیریه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: نیکوکاری موسسه خیریه کارگردانان سینمای ایران بازیگران سینما و تلویزیون ایران سلبريتي هنر خیریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۳۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه ۲ امتحان «ریاضی» و «علوم» پایه ششم به صورت هماهنگ کشوری برگزار می‌شود، گفت: امتحانات پایه ششم همواره به صورت هماهنگ منطقه‌ای برگزار و ارزش‌یابی دانش‌آموزان در دوره ابتدایی (پایه اول تا ششم) به صورت توصیفی انجام می‌گیرد اما مقرر شده امتحانات ۲ درس مذکور به صورت هماهنگ کشوری برگزار شود.

حمید طریفی حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، درخصوص جزییات این خبر اظهار کرد: معلم خود دانش‌آموزان پایه ششم اوراق امتحانی «ریاضی» و «علوم» را تصحیح خواهند کرد و عملکرد دانش‌آموزان به عنوان ابزاری در کار پوشه آنها در نظر گرفته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در این آزمون، معلم بر اساس ارزشیابی که در طول سال تحصیلی از دانش آموز و از طریق فعالیت‌های آموزشی طول سال تحصیلی اعم از تکالیف، آزمون‌های مستمر، تکالیف مهارت محور و در واقع اطلاعات مربوط به کار پوشه دانش‌آموز، نمره پایانی را تعیین می‌کند افزود: امتحاناتی هم که در انتهای دوره تحصیلی پایه ششم اخذ می‌شود، به عنوان یکی از ابزارهای سنجش اندازه گیری است که در اختیار معلم مربوطه قرار می گیرد و در واقع قضاوت را در مورد دانش آموز تکمیل می‌کند.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه قبلا طراحی سوالات توسط گروه‌های آموزشی مناطق در سطح شهرستان و منطقه طراحی می شد ادامه داد: اما اکنون سوالات امتحانی توسط گروه‌های آموزشی در معاونت آموزشی ابتدایی و در سطح ستاد طراحی می‌شود.

طریفی با بیان اینکه همچنین مقرر است امتحانات هماهنگ توسط خود معلم و در کلاس مربوطه برگزار شود گفت: هدف برگزاری دو آزمون کشوری ریاضی و علوم ارزیابی کلیت نظام آموزشی است.

وی افزود: با این کار ارزیابی دقیقی از عملکرد نظام آموزشی و کیفیت آموزشی خواهیم داشت تا نحوه اجرای آزمون، تصحیح اوراق امتحانی، نمره دهی به دانش آموزان، اعمال و فرآیندهای ارزشیابی دانش آموز توسط معلم مربوطه به مشابه سایر آزمون‌های مداد کاغذی که در طول سال تحصیلی گرفته می‌شده، انجام می شود لذا این آزمون به عنوان یکی از ملاک‌های ارزشیابی پایانی دانش‌آموز استفاده خواهد شد.

وی اظهار کرد: ارزشیابی تحصیلی دانش آموزان دوره ابتدایی به صورت «توصیفی» در طول سال تحصیلی بر اساس آیین نامه ارزشیابی پیشرفت تحصیلی و مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش انجام می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • تعطیلی مدارس دهستان بخش سندرک میناب
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند
  • آزمون دوباره از ۱۳۵ کنکوری جامانده «زیرکوه»!